AANKOMEND LOCATIEMANAGER

Fulltime

In deze functie wordt je voorbereid om de verantwoording over te nemen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, welke je uitvoert met een enthousiast en ervaren team. Als aankomend locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een optimaal teelt- werkproces, goed functionerende  en gemotiveerde medewerkers, prettig contact met klanten en een positief bedrijfsresultaat.

Je weet van aanpakken, toont eigen initiatief, bent oplossingsgericht en helpt graag mee in de productie. Daarnaast heb je affiniteit met computers en kan je goed samenwerken. Ook denk je graag mee hoe we de werkprocessen kunnen optimaliseren. Heb je ambitie? Dat kom goed uit! Binnen ons bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Wij zoeken iemand met

  • Een passie voor de glastuinbouw, ervaring met lelies is een pré;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede computervaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Grote mate van zelfstandigheid, je werkt goed onder tijdsdruk en kan flexibel om gaan met het wisselende karakter van de werkzaamheden;
  • Technisch inzicht.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een dynamisch en vooraanstaand bedrijf in de sierteeltsector. Een prettige werksfeer, een marktconform salaris en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Werken bij GENTILY

Gentily is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het telen van lelies. Met alle kennis en kunde weten we de beste kwaliteit en ultieme service te leveren. Voor onze locatie aan de Groeneweg te ’s-Gravenzande, zijn we op zoek naar een gedreven collega die samen met ons de “true gentleman service” kan bieden aan onze klanten.

Word jij onze nieuwe collega?

Gentily Nieuwsbrief

Contact Gentily

+31 (0)174 512 925
+31 (0)6 38 63 32 56
info@gentily.nl
mike@gentily.nl (verkoop)

Bezoek Gentily

Heenweg 8a
2691 LD ‘s-Gravenzande
Nederland